Pompoenjacuzzi

Een jacuzzi die eruit ziet als een pompoen!

4.5

21 Bewertungen

459,6 Tsd. Ansichten
Chefclub

Team

Chefclub KidsGesamtzeit : 1 Stunde 30 Minuten

Vorbereitung : 30 Minuten und Kochzeit : 1 Stunde


Zutaten für 4 Personen

1 piece Pompoen


Etappe 1/3

Snijd het hoedje van de pompoen eraf, schep de pitjes eruit, hol de binnenkant uit en snijd het hoedje in stukjes. Schep het vruchtvlees en het in stukjes gesneden hoedje in een pan, voeg 1 varken gesneden ui, 1 kok water en een snufje zout toe en kook gedurende 15 minuten. Wikkel de pompoen in aluminiumfolie en bak 40 minuten op 180 °C. Als de soep gaar is, voeg dan 1 muis vloeibare room toe en mix de soep met de staafmixer.

Etappe 2/3

Meng in een kom met je handen 3 varkens rundergehakt, het ei, 1 muis paneermeel en een snufje zout. Vorm het lichaam van de teddybeer met de hoeveelheid van 2 kat maatcups bereiding, gebruik vervolgens de hoeveelheid van een kip maatcup voor het vormen van 10 balletjes en 2 reepjes. Bak alles in een pan aan alle kanten met 1 kuiken olijfolie.

Etappe 3/3

Leg 8 balletjes op de bodem van de pompoen, giet de soep erin en plaats vervolgens het lichaam van de teddybeer, de 2 reepjes om de voorpoten te maken en de resterende 2 balletjes voor de achterpoten. Vorm het gezicht met 2 kleine schijfjes olijven voor de ogen, een ½ olijf voor de snuit en een schijfje kaas voor de mond. Leg de croûtons in de soep en serveer. Eet smakelijk!

Mit der Community teilen!

Irgendwelche Kommentare zu diesem Rezept? Hier können Sie sich ausdrücken! Wählen Sie den „Frage“- oder „Tipp“-Modus, je nachdem was sich für Ihren Kommentar besser eignet.

ChefClub

0/400 Zeichenlimit