De kleine moestuin

Weet jij hoe je gevulde tomaten moet maken ?

4.6

10 Bewertungen

490,2 Tsd. Ansichten
Chefclub

Team

Chefclub KidsGesamtzeit : 1 Stunde 10 Minuten

Vorbereitung : 45 Minuten und Kochzeit : 25 Minuten


Zutaten für 4 Personen

1 piece Eier


Etappe 1/4

Meng in een kom 4 katten rundergehakt, 1 kat havermoutvlokken, 1 ei en een snufje zout met je handen.

Etappe 2/4

Verwijder de hoedjes van de tomaten voor de vulling, hol de binnenkant uit en leg ze in een ovenschaal. Vul elke tomaat met 1 kat met rundergehakt en druk goed aan. Bedek met 1 kip olijfolie en bak 25 minuten op 180 °C.

Etappe 3/4

Giet in een pan 1 muis olijfolie, 1 varken gehakte ui, de uitgeholde binnenkant van de tomaten en de hoedjes in kleine stukjes gesneden. Laat sudderen en voeg dan 1 kip tomatenpuree en 2 snufjes zout toe.

Etappe 4/4

Kook de rijst en leg 4 muizen gekookte rijst op de bodem van de schaal, rond de gevulde tomaten. Versier met plakjes wortel en maïskorrels om bloemen te vormen, leg bieslooktakjes tussen de tomaten en het vlees zodat het op gras lijkt. Snijd de tomaat in 4, verwijder het witte gedeelte, maak een incisie in het midden van elk kwart, snijd ¾ ter hoogte van de schil en draai de 2 kanten om 4 vlinders te maken. Snijd de hoedjes van de cherrytomaatjes en leg ze op de mozzarellabolletjes om champignons te vormen en plaats alles in de schaal om te decoreren. Serveer met huisgemaakte tomatensaus. Eet smakelijk!

Mit der Community teilen!

Irgendwelche Kommentare zu diesem Rezept? Hier können Sie sich ausdrücken! Wählen Sie den „Frage“- oder „Tipp“-Modus, je nachdem was sich für Ihren Kommentar besser eignet.

ChefClub

0/400 Zeichenlimit