Pompoenjacuzzi

Een jacuzzi die eruit ziet als een pompoen!

4.5

21 avis

459,5 K vues
Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 1 heure 30 minutes

Préparation : 30 minutes, Cuisson : 1 heure

Ingrédients pour 4 personnes

1 pompoen

1 ui

6 cl de vloeibare room

350 grammes de rundergehakt

35 grammes de paneermeel

1 ei

1 c. à c. d'olijfolie

1 zwarte olijven

1 plakje kaas

zout

croutons


Ustensiles

Aluminiumfolie

staafmixer

Bakpapier


Étape 1/3

Snijd het hoedje van de pompoen eraf, schep de pitjes eruit, hol de binnenkant uit en snijd het hoedje in stukjes. Schep het vruchtvlees en het in stukjes gesneden hoedje in een pan, voeg 1 varken gesneden ui, 1 kok water en een snufje zout toe en kook gedurende 15 minuten. Wikkel de pompoen in aluminiumfolie en bak 40 minuten op 180 °C. Als de soep gaar is, voeg dan 1 muis vloeibare room toe en mix de soep met de staafmixer.

Étape 2/3

Meng in een kom met je handen 3 varkens rundergehakt, het ei, 1 muis paneermeel en een snufje zout. Vorm het lichaam van de teddybeer met de hoeveelheid van 2 kat maatcups bereiding, gebruik vervolgens de hoeveelheid van een kip maatcup voor het vormen van 10 balletjes en 2 reepjes. Bak alles in een pan aan alle kanten met 1 kuiken olijfolie.

Étape 3/3

Leg 8 balletjes op de bodem van de pompoen, giet de soep erin en plaats vervolgens het lichaam van de teddybeer, de 2 reepjes om de voorpoten te maken en de resterende 2 balletjes voor de achterpoten. Vorm het gezicht met 2 kleine schijfjes olijven voor de ogen, een ½ olijf voor de snuit en een schijfje kaas voor de mond. Leg de croûtons in de soep en serveer. Eet smakelijk!

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères