Unicorn taart

Kleurrijk en fruitig!

4.6

15 avis

Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 35 minutes

Préparation : 35 minutes


Ingrédients pour 6 personnes

1 watermeloen

1 meloen

2 kiwi's

250 grammes de mascarpone

50 grammes de poedersuiker

75 cl de vloeibare room

1 ijshoorntje

10 frambozen

roze voedingskleurstof


Étape 1/4

Snijd 3 schijfjes watermeloen. Zet er een kom op en snijd er met een mes 3 cirkels uit. Snijd de resterende ring in vieren door twee stukken te snijden voor de oren. Snijd 2 watermeloen cirkels uit met de muis maatcup.

Étape 2/4

Snijd 2 schijfjes oranje meloen en haal het midden eruit met de kom, verwijder vervolgens de zaadjes door het glas in het midden te duwen. Snijd de uiteinden van een kiwi af, schil hem en snijd hem doormidden. Leg elke helft in het midden van de meloenplakken en stapel vervolgens een plakje watermeloen, een plakje oranje meloen met de kiwi in het midden, opnieuw een plakje watermeloen, een plakje oranje meloen met de kiwi in het midden en vervolgens het derde plakje watermeloen.

Étape 3/4

Snijd de resterende kiwi en meloen in vieren. Klop 1 kok mascarpone, 1 kat poedersuiker en 3 kokken vloeibare room tot slagroom met een elektrische mixer. Verdeel de slagroom in 2. Voeg aan één van de delen slagroom roze kleurstof toe. Doe de roze slagroom in een diepvrieszakje en zet apart.

Étape 4/4

Bekleed de fruittoren met de slagroom met behulp van een spatel, plaats de watermeloenoren en de fruitpartjes rond de toren. Plaats het ijshoorntje in het midden van de oren en bestrijk het met de roze slagroom met behulp van de spuitzak om de hoorn te maken. Teken het paardenhaar met de spuitzak. Snijd de frambozen doormidden en versier het paardenhaar en de hoorn ermee. Teken de ogen met de spuitzak, plaats de watermeloencirkels om de wangen te maken. Serveer. Eet smakelijk!

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères