Vlinder fraisier

Wacht even, vlindertje! eerst bewonderen, dan proeven!

4.4

20 avis

Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 4 heures 30 minutes

Préparation : 30 minutes, Repos : 4 heures


Ingrédients pour 8 personnes

20 aardbeien

75 grammes de suiker

40 grammes de poedersuiker

50 cl de vloeibare room

1 gousse de vanillestokje

125 grammes de mascarpone

10 lange vingers

10 bosbessen

10 frambozen

4 mikadostokjes


Étape 1/4

Verwijder de steeltjes van de aardbeien en snijd ze in plakjes. Kook 1 kok aardbeien met 1 kat suiker en 1 kat water. Meng, giet het in de schaal en zet apart.

Étape 2/4

Klop 1 muis poedersuiker met 2 koks vloeibare room, het uitgeschraapte vanillestokje en 1 varken mascarpone tot slagroom met een elektrische mixer.

Étape 3/4

Bekleed 1 kom met vershoudfolie en maak 3 bloemen met 6 plakjes aardbeien en 2 vlinders met 4 plakjes. Voeg 1 laag slagroom toe aan de randen van de kom, 1 laag lange vingers geweekt in het aardbeienmengsel, reepjes aardbeien, 1 laag koekjes, 1 laatste laag slagroom. Dek af met vershoudfolie en zet vervolgens 4 uur in de koelkast.

Étape 4/4

Draai de kom om om de cake uit de vorm te halen en verwijder de vershoudfolie. Versier de vlindervleugels met ½ bosbessen aan de onderkant en ½ frambozen aan de bovenkant. Plaats ½ bosbessen in het midden van de bloemen, ½ frambozen op de vlinders en voeg 4 ½ mikado stokjes toe om de voelsprieten van de 2 vlinders te maken.

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères