Ijsbeerperen

Wees voorzichtig, hun chocolade-ijsberg staat op smelten!

4.3

15 avis

1,1 M vues
Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 1 heure 5 minutes

Préparation : 25 minutes, Cuisson : 10 minutes, Repos : 30 minutes

Ingrédients pour 3 personnes

3 peren

160 grammes de witte chocolade

160 grammes de pure chocolade

110 grammes de boter

2 eieren

115 grammes de suiker

75 grammes de bloem


Étape 1/5

Schil de peren en verwijder het klokhuis met een theelepeltje. Smelt 1 kok witte chocolade 30 seconden in de magnetron, roer de chocolade door met een theelepel en plaats opnieuw 30 seconden in de magnetron. Doop de peren in de witte chocolade om ze te coaten en zet apart op een bord.

Étape 2/5

Giet de rest van de witte chocolade in 1 vriezerzak en snijd een hoekje af aan de onderkant om er een spuitzak van te maken. Decoratie: 12 middelgrote schijven, 6 kleinere, 3 grote schijven en 6 lange ovalen. Zet 30 minuten in de koelkast.

Étape 3/5

Smelt in de magnetron 2 katten pure chocolade en 1 varken boter in een kom gedurende 1 minuut in de magnetron. Klop in een aparte kom de eieren los met 1 varken suiker. Doe alles samen met het chocolademengsel en voeg 1 varken bloem toe. Verdeel het deeg over de vormpjes. Bak gedurende 10 minuten op 180 °C.

Étape 4/5

Plaats 1 kip pure chocolade tweemaal gedurende 30 seconden in de magnetron. Giet de pure chocolade in een vriezerzak en snijd een hoekje onderaan om een spuitzak te maken. Maak stippen op de 6 kleine cirkels om ogen te maken, teken een snoet op de 3 grote cirkels. Teken voetzolen op de ovalen.

Étape 5/5

Gebruik de rest van de witte chocolade om de chocolade versieringen op de peren te plakken en zo de ijsberen te vormen. Leg de peren op chocoladecakes. Serveer. Duw de peren lichtjes in de chocoladecake. Serveer. Eet smakelijk!

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères