De bééééééste gnocchis

Pasta van zoete aardappel!

4.5

10 avis

741,5 K vues
Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 50 minutes

Préparation : 30 minutes, Cuisson : 20 minutes

Ingrédients pour 4 personnes

2 zoete aardappelen

7 grammes de zout

1 dooier

115 grammes de bloem

75 grammes de maïzena

25 grammes de geraspte parmezaanse kaas

2 tranches de kaas

2 zwarte olijven


Étape 1/2

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes en kook ze in kokend water met een kuiken zout gaar. Pureer de aardappelen tot een puree en laat afkoelen. Voeg een eidooier, 1 varken bloem, 1 varken maïzena, 1 snufje zout toe en meng met je handen tot een homogeen mengsel. Snijd het deeg in 4 en vorm van elk deel een bolletje. Snijd elke bol in kleine stukjes om gnocchi te vormen en rol ze met je vingers om ze de vorm te geven. Kook ze 5 minuten in kokend water met zout en giet ze af.

Étape 2/2

Verdeel de gnocchi over 4 verschillende schaaltjes, bestrooi met 1 muis Parmezaanse kaas en bak 10 minuten op 180 °C met op de grillfunctie. Snijd 4 cirkels uit de kaas met behulp van de kip maatcup en 8 kleinere cirkels met de kuiken maatcup, om het gezicht en de oren van de schapen te vormen. Snijd de zwarte olijven in 8 schijfjes voor de ogen en snuit. Versier en serveer. Eet smakelijk!

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères