Avocado otters

Met grote eieren in hun buik!

4.5

15 avis

Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 25 minutes

Préparation : 25 minutes

Ingrédients pour 8 personnes

6 eidooiers

10 grammes de boter

16 cl de zonnebloemolie

15 grammes de mosterd

4 avocado's

6 zwarte olijven

3 tranches d'emmental

4 tranches de sandwichbrood

2 tranches d'ham

zout


Étape 1/4

Maak mayonaise door in een kom met een elektrische mixer 2 eidooiers, 2 katten zonnebloemolie, 1 kip mosterd en een snufje zout te mixen. Zet de mayonaise in de koelkast.

Étape 2/4

Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en snijd van elke avocado een plak van 2 cm dik. Verwijder de schil van deze plakken en snijd er met behulp van de kuiken maatcup 4 poten en 2 snorren in halve cirkels uit. Vorm de tenen door 3 kleine sneden te maken met een mes in elke poot. Plaats de poten aan elke kant van de avocado's en de stukjes snor bovenaan het gat dat door de pit is achtergelaten. Leg in elke helft 1 eidooier en bak 20 minuten op 80 °C.

Étape 3/4

Vorm de ogen door uit 1 plak Emmentaler 8 schijfjes te snijden. Werk de ogen af met kleine stukjes zwarte olijven en reepjes voor de snorren.

Étape 4/4

Leg in volgorde 1 sneetje brood, 1 plak ham, 1 plak Emmentaler op elkaar en sluit af met boterham ingesmeerd met 1 kuiken boter. Herhaal de handeling een tweede keer en bak 10 minuten op 180 °C. Snijd de sandwiches in reepjes, serveer en doop de de stukjes brood in de mayonaise en eidooiers. Eet smakelijk!

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères