Beren bloemkoompizza’s

Kleine pizza’s op een wit deeg!

4.4

15 avis

Chefclub

Team

Chefclub KidsTemps total : 55 minutes

Préparation : 25 minutes, Cuisson : 30 minutes

Ingrédients pour 6 personnes

3 eieren

75 grammes de bloem

1 bloemkool

1 botte de peterselie

10 cl de tomatensaus

45 grammes de geraspte mozzarella

2 tranches d'ham

2 tranches de kaas

12 zwarte olijven

1 c. à s. d'oregano

zout


Étape 1/4

Snijd de bloemkool doormidden en rasp hem in een kom. Breek de eieren en meng alles door elkaar. Voeg dan de bloem, peterselie en 1 snufje zout toe. Spreid het mengsel egaal uit op een met bakpapier beklede bakplaat met een spatel en bak 25 minuten op 180 °C.

Étape 2/4

Gebruik de kok maatcup om 6 schijfjes uit het bloemkooldeeg te snijden, de kuiken maatcup om 18 schijfjes uit te snijden en de kip maatcup voor 3 andere kleine schijfjes. Schik de kuikencirkels als berenoren en maak berenkoppen met de kok- en kippencirkels.

Étape 3/4

Bekleed de grote beren met 1 kip tomatensaus, 1 snufje oregano en 1 kip geraspte mozzarella. Bekleed de kleine beertjes met 1 kuiken tomatensaus, 1 snufje oregano en 1 kuiken geraspte mozzarella

Étape 4/4

Gebruik de muis maatcup om 6 hamschijfjes uit te snijden en snijd de rest van de ham in reepjes. Plaats de reepjes en cirkels in het midden van de grote beren. Snijd met de kip maatcup 6 schijfjes kaas uit en leg ze op de ham. Snijd met de kuiken maatcup 3 schijfjes en leg ze in het midden van de kleine beertjes. Snijd 5 olijven doormidden en plaats elk stuk in het midden van de kaas. Snijd vervolgens 18 kleine schijfjes uit de resterende zwarte olijven om de ogen van de beren te maken. Snijd kleine stukjes olijven voor de mondjes en bak alles 5 minuten op 180 °C. Serveer. Eet smakelijk!

Partagez avec la communauté !

Une remarque sur cette recette ? Vous pouvez vous exprimer ici ! Choisissez le mode “question” ou “astuce” si cela se prête mieux à votre commentaire.

ChefClub

0/400 Limite de caractères